Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Suomalainen teknologiayhtiö Epec laajentaa Pohjois-Amerikkaan

Suomalainen teknologiayhtiö Epec avaa uuden toimipisteen Milwaukeehen, Yhdysvaltoihin, edistääkseen yhteistyötä Pohjois-Amerikassa sijaitsevien asiakkaiden kanssa. Epecin asiantuntijat auttavat ratkaisemaan haasteita työkone- ja hyötyajoneuvojen elektroniikan, ohjausjärjestelmien, ohjelmistosuunnittelun, järjestelmäsuunnittelun sekä näiden toteutuksen kanssa. Uusi toimipiste aloittaa toimintansa tammikuussa 2023.

”Haluamme tukea alueen konevalmistajia alalla vallitsevan teknologiamurroksen avaamissa mahdollisuuksissa, liittyen esimerkiksi sähköistymiseen, ohjausjärjestelmiin, avustaviin toimintoihin, tiedonsiirtoratkaisuihin, vastuullisuuteen, ympäristövaikutusten minimointiin, päästöjen vähentämiseen ja tulevaisuuden teknologioihin”, sanoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

”Pohjois-Amerikan asiakkaat panostavat yhä enemmän tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tavoitteemme on tukea työkoneiden ja hyötyajoneuvojen valmistajia (OEM:iä ja Tier1:iä) seuraavan sukupolven äärimmäisen tehokkaiden, automatisoitujen ja nollapäästöisten koneiden ja ajoneuvojen kehittämisessä. Epec on toiminut Pohjois-Amerikan markkinoilla vuodesta 2008 lähtien ja aiomme tulevaisuudessa investoida uusiin teknologioihin tälle markkinalle.”

Liiketoiminnan kehityspäällikkö Vesa Ala-Mutka käynnistää toiminnan Milwaukeessa tammikuussa: ”Odotan innolla toimiston avaamista Pohjois-Amerikkaan. Euroopassa näkemämme teknologiamurros on melko samankaltainen Pohjois-Amerikassa, ja uskon, että meillä on hyvä tarjooma, joka tukee pohjoisamerikkalaisia asiakkaita eri segmenteillä. Lisäksi tämä on hyvä uutinen samalla aikavyöhykkeellä sijaitseville olemassaoleville asiakkaillemme, parantaen yhteistyömahdollisuuksiamme.”

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi