Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logicenters vuokraa DS Smithille tuotantotilat Pirkkalasta

Logicenters on vuokrannut DS Smithille Pirkkalaan valmistuvan kiinteistön, joka valmistuu helmikuun lopulla. Logicenters on laajentanut toimipistettään Pirkkalassa, aivan Tampereen tuntumassa.

DS Smith muuttaa Logicentersin kiinteistöön Pirkkalaan

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, muuttaa valmistuviin tiloihin Turusta maaliskuun alussa 2023. Rakennus on rakennettu Logicentersin kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Kiinteistöllä on BREAAM Very Good- sertifikaatti, lisäksi kohteen sähkö tuotetaan osittain aurinkosähköllä ja lämmitys toteutetaan maalämmöllä.

Me Logicentersillä olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme olla mukana kehittämässä DS Smithille uutta kiinteistöä kunnianhimoisten kestävän kehityksen tavoitteidemme mukaisesti. Kiinteistö on mukautettu huomioimaan tuotannon sekä logistiikan tulevaisuuden tarpeet ja tämän projekti on toteutettu vahvalla yhteistyöllä. Haluan kiitää DS Smithiä erinomaisesta yhteistyöstä ja toivottaa heidät tervetulleeksi uusiin tiloihinsa maaliskuun alussa”, kertoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

DS Smith on merkittävä pakkausvalmistaja verkkokaupan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuille. Pirkkalan uudet tilat ovat lisäys sen toimintaan Tampereen seudulla.

Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä ja odotamme innolla muuttoa uuteen kiinteistömme. Logicenters on vastannut DS Smithin vaatimukseen modernista ja kestävän kehityksen huomioivasta kiinteistöstä. Uusi kiinteistö tarjoaa erinomaiset yhteydet ympäri Suomea. Pirkkalan ja Tampereen tehtaat yhdessä muiden tehtaidemme kanssa mahdollistavat asiakkaidemme entistä paremman palvelun”, sanoo DS Smithin Suomen toimitusjohtaja Ari Viinikkala 

Kiinteistö sijaitsee Tampereen seudulla, joka on yksi Suomen strategisimmista logistisista paikoista, ja tarjoaa kuljetusmahdollisuudet pitkin Suomen merkittävintä valtatie 3:a. Pirkkalan lentokenttä on kymmenen minuutin päässä kohteesta. Pirkkalan lentokenttä on kymmenen minuutin päässä kohteesta.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi