Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

K-Auton uusi vaihtoautomyymälä avautui Turussa viikonloppuna

Käytettyjen autojen tarjonta kasvaa Varsinais-Suomessa merkittävästi K-Auton uuden vaihtoautomyymälän myötä. Kuninkojan kauppakeskittymässä sijaitsevan uuden myymälän avajaisia vietettiin lauantaina 22.4.2023.

K-Auton uusi Turun vaihtoautomyymälä avattiin Kuninkojan kauppakeskittymässä Lauantaina 22.4.2023. Kuva: K-Auto

Paikanpäältä löytyvä valikoima kasvatetaan yli 300 vaihtoautoon. Valikoimassa painotetaan varsinaissuomalaisten suosimia automerkkejä. K-Auton Turun toinen, olemassa oleva vaihtoautomyymälä keskittyy jatkossa käytettyihin hyötyautoihin.  

Uuden myymälän valikoiman suunnittelussa on huomioitu paikallisia toiveita ja trendejä. Ladattavia hybridi- ja täyssähköautoja on myynnissä kattavasti. Lisäksi merkeistä varsinaissuomessa erityisesti kiinnostavat Toyotat, Mercedes-Benzit ja Volkswagenit. 

 Myymälä on kooltaan suurin K-Auton vaihtoautomyymälä ja paikallisen valikoiman lisäksi myymälästä on ostettavissa koko K-Auton noin 2 500 vaihtoauton valtakunnallinen valikoima. 

“Avajaisissa on tiedossa kunnon markkinahumua, tarjouksia – ja tietysti K-Auton tarjousämpäreitä”, lupaa K-Auton vaihtoautoista vastaava liiketoimintajohtaja Ilkka Virtanen. 

”Turun myymälän merkkivalikoima on kattava, jonka lisäksi huomioimme alueellisia toiveita ja trendejä valikoimassa. Käytännössä asiakkailla on nyt myös käytettyjen autojen osalta neljä tasavertaista vaihtoehtoa eli bensa-, diesel-, sähkö-, ja erilaiset hybridiautot”, Virtanen jatkaa. 

Uudessa myymälässä asiakkaita palvelee 10 vaihtoautomyyjää sekä myyntipäällikkö ja uusia myyjiä palkataan vielä kevään aikana. Asiakkaita palvellaan sujuvasti ja monikanavaisesti, joten myymälän lisäksi autoja voi ostaa niin puhelimessa kuin digitaalisissa kanavissa. 

Varsinais-Suomen suosituimmat käytettyjen autojen merkit ovat Toyota, Mercedes-Benz ja Volkswagen. 

Tällä hetkellä Varsinais-Suomessa asiakkaat ostavat autokaupoilta pieniä ja näppäriä käytettyjä autoja, kuten Volkswagen Golf ja Toyota Yaris. Kolmen suosituimman merkin joukkoon Varsinais-Suomessa nousevat Toyota, Mercedes-Benz ja Volkswagen.* 

“K-Auton vaihtoautoliiketoimintaa on uudistettu merkittävästi ja kasvustrategiamme etenee hyvin. Turun uusi suurmyymälä on luonteva osa tätä jatkumoa. Uuden myymälän myötä voimme palvella entistä laajemmin paikallisesti Turun alueella. Turun seutu on yksi niistä kaupunkiseuduista, joilla sähköautojen suosio on kasvussa. Tällä hetkellä asiakkaamme etsivät autoja, joissa on kohtuulliset päästöt ja mahdollisimman pienet käyttökustannukset”, Virtanen kertoo.  

K-Auton uusi vaihtoautomyymälä on kooltaan noin 3 700 neliömetriä ja se sijaitsee Kuninkojan kauppakeskittymässä osoitteessa Kuninkojankaari 23, Turku. Käytettyjä hyötyautoja myydään edelleen tutussa osoitteessa Rieskalähteentie 89, Turku, josta löytyy myös K-Auton muut palvelut eli uusien autojen myynti (Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA ja Porsche sekä Volkswagen Hyötyautot), huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosamyynti. 
 
* Lähde: Netwheels Mittaristo, autokauppojen rekisteröintidata 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi