Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Glaston on saanut ensimmäisen MATRIX EVO -tilauksen autolasivalmistaja Saint-Gobain Sekuritilta

Glaston on saanut tilauksen yhdeltä maailman johtavista ajoneuvolasivalmistajista, Saint-Gobain Sekuritilta, uuden MATRIX EVO ‑linjan toimittamisesta. Tilaus on kirjattu Glastonin Q4/2022-tilauskantaan, ja linja toimitetaan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tämän päivän autoteollisuudessa tuulilaseille ja kattoikkunoille asetetut vaatimukset ovat yhä haastavampia eri muotojen, lasityyppien ja -kokojen sekä yhä vaativampien odotusten suhteen.

Asiakas etsi teknologiaa, jolla voisi valmistaa lyhyen sarjan entistä monimutkaisemman muotoisia, korkealaatuisia lopputuotteita jälkimarkkinoille. Glastonin linja, sen aktiivinen konvektiolämmitystekniikka ja prosessiosaaminen tulee vastaamaan näihin tarpeisiin.

Glaston suunnitteli täysin automaattisen MATRIX EVO ‑taivutusuunin erityisesti autoteollisuuden tarpeisiin. Se mahdollistaa nopeatahtisen tuotannon korkealla optisella laadulla yhdistettynä monimutkaisimpiin lasimuotoihin sovelluksissa kuten tuulilasit, joissa on integroitu edistynyt kuljettajaa avustava järjestelmä (ADAS), heijastettavia HUD-näyttöjä ja pinnoitettua lasia. Kyseessä on ensimmäinen tilaus tuotteen vuonna 2022 tapahtuneen lanseerauksen jälkeen.

”Asiakkaallamme on lähes sadan vuoden edestä kokemusta ja asiantuntijuutta ajoneuvolasin valmistuksesta. Se, että asiakas valitsi Glastonin teknologian saavuttaakseen parhaan mahdollisen laadun, tuotantotahdin ja energiatehokkuuden, osoittaa, että jatkuva panostuksemme tuotekehitykseen kannattaa ja että uusi ratkaisumme on merkittävä parannus markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna”, toteaa Glaston Oyj Abp:n Automotive & Display Technologies -liiketoiminta-alueen johtaja Robert Prange.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi