Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Xiaomi Smart Band 7 Pro – uuden sukupolven elegantti älyranneke

Xiaomi tuo Suomen markkinoille Xiaomi Smart Band 7 Pro -älyrannekkeen. Kevyt ja ketterä laite on monipuolinen varuste kaikentasoisille liikkujille. Myynti alkaa Suomessa 7.11.2022.

Puettavien älylaitteiden joukossa Xiaomi Smart Band 7 Pro erottuu edukseen tyylikkyydellään: Laitteessa on yli sata erilaista digitaalista kellotaulua ja väreistä on saatavilla musta ja valkoinen. Korkearesoluutioisella 1,64 tuuman AMOLED-näytöllä varustettu älyranneke vastaa vaativankin käyttäjän tarpeisiin suuremman katselualueen ja automaattisen kirkkaustoiminnon ansiosta.

Henkilökohtainen valmentaja omassa ranteessa

Vain 31 grammainen personal trainer ranteessa opastaa selkosuomeksi ja selkein kuvaopastein. Xiaomi Smart Band 7 Pro tarjoaa yli 110 urheilutilaa ja 10 erilaista juoksukouluohjelmaa. Suorituksen aikana ja arjen pyörteissä kulutetut kalorit tallentuvat laitteen muistiin. Mi Fitness-sovelluksen avulla puhelimeen tallentuvat reitti, kuljettu matka, askeleet ja sykealueet. Uutta suositussa smart band -sarjassa on sisäänrakennettu satelliittipaikannusjärjestelmä, joka mahdollistaa nopeamman paikannuksen ja tarkemman reittiseurannan sekä 5ATM:n vedenkestävyys1, joten se on ihanteellinen varuste kaikille liikkujille ja kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Laitteessa on jopa 12 päivän akunkesto; sen avulla saat tiedon saapuvista puheluista, viesteistä ja näet sovellusilmoitukset missä ja milloin tahansa.

Mukana arjen sykkeessä

Xiaomi Smart Band 7 Pro on varustettu ympärivuorokautisella optisella sykesensorilla. Rannekkeen voi asettaa esimerkiksi antamaan hälytyksen, mikäli veren happisaturaatio, SpO2-taso, putoaa liian matalaksi. Sykeseurantaa hyödynnetään myös unenlaadun mittaamisessa, seuraamalla unenlaatua ja unenaikaisen hengityksen laatua. Tämän lisäksi sykesensorin avulla voidaan myös mitata stressitasoa. 

Suomessa myyntiin tulevan laitteen lokaalit tiedot löytyvät oheisesta taulukosta.
 

Xiaomi Smart Band 7 Pro
Hinta129€
VäritMusta ja valkoinen, vaihtorannekkeet tulevat saataville myöhemmin. 
Paino20,5g ilman ranneketta 
Mitat45mm x 28.8mm x 11mm 
Näytön tyyppi ja kokoAMOLED 1,64” 
Rannekkeen materiaaliTPU
Valmiusaika12 päivää tavanomaisessa käytössä 
Latausaika~1 tunti 
Tuetut sovelluksetMi Fitness 
JälleenmyyjätElisa, DNA, Telia, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Euronics. 

5 ATM:n vedenkestävyysluokitus perustuu ISO-standardiin 22810:2010. 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi