Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi puurakenteinen design-hotelli Kilpisjärvelle

Santa’s Hotels -hotelliketju avaa uuden design-hotellin Kilpisjärvelle helmikuussa 2023. Santa’s Hotel Rakan suunnittelu on saanut inspiraation ympäröivästä erämaasta. Arktisiin olosuhteisiin suunniteltu ympärivuotinen hotelli täydentää ketjun nykyistä majoitusvalikoimaa Kilpisjärvellä.

Santa’s Hotel Rakka / Havainnekuva

Santa’s Hotels -hotelliketju laajentaa majoitusvalikoimaansa Kilpisjärvellä. Lappilainen perheomisteinen hotelliketju on osa Rakennusneuvos Seppo Ahon perustamaa Sava-Group -konsernia.

”Santa’s Hotel Rakka vastaa tarpeeseen laadukkaasta ja erottautuvasta majoitusvaihtoehdosta Kilpisjärvellä. Puurakenteinen design-hotelli täydentää erinomaisesti nykyistä Kilpisjärven kohdettamme, Santa’s Chalets Rakan 22 lomahuoneistoa. Korkeatasoisilla lomahuoneistoillamme on riittänyt ympärivuotista kysyntää niin kotimaisten kuin kansainvälisten matkailijoidenkin keskuudessa”, taustoittaa Santa’s Hotels -ketjun kehitysjohtaja Susanne Hulbekkmo.

Uusi Santa’s Hotel Rakka tarjoaa Saana-tunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä 200-paikkaisen ravintolan. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design ja huoneiden ikkunoista avautuvat Saana-tunturin jylhät maisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin. Ravintolan erikoisuus on maan sisään rakennettu viini- ja säilökellari. Uudet rakennukset sijoittuvat olemassa olevien huoneistojen ja Saana-tunturin väliin.

Santa’s Hotels ketjun toimitusjohtaja Maarit Aho toteaa, että ”on aika katsoa eteenpäin pandemian jälkeiseen aikaan. Pohjois-Suomen ELY-Keskuksen myönteinen rahoituspäätös loi turvaa vajaan 8 miljoonan euron hotelli-investoinnille näinkin haastavana aikana. Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. vastaa sisustussuunnittelusta ja Honkatalot yhdessä MR Constructions Oy:n kanssa arkkitehtuurista ja rakentamisesta. Hankkeessa hyödynnämme viimeisintä rakennustekniikkaa ja parasta suomalaista puurakentamisen osaamista korostaen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta.”

Uuden hotellin ja ravintolan henkilökunnan rekrytoinnit on määrä aloittaa tulevana syksynä.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi