Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uudet korkealaatuiset Garmin Fusion Signature Series 3i-venekaiuttimet

Garmin esitteli uudet, Garmin-brändeihin kuuluvan Fusion®Entertainment-yhtiön valmistamat Signature Series 3i-venekaiuttimet. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. uudet kaiutinritilän värivaihtoehdot, saumaton plug-and-play-asennus, erinomainen suojaus meriolosuhteita vastaan ja tunnusomainen, korkealaatuinen Fusion-veneäänentoistokokemus.

Signature Series 3i-malliston laitteissa on uudet vedenkestävät liittimet2, jotka estävät vettä pääse­mästä laitteistoon ja helpottavat asennusprosessia. Kaiuttimia, subwoofereita ja wake tower-kaiuttimia sisältävässä mallistossa on valaistuja ja valaisemattomia sport-malleja sekä klassisen tyylikkäitä malleja, jotka on mahdollista räätälöidä sopimaan täydellisesti veneen sisustukseen.

“Signature Series 3i-mallistossa yhdistyvät nykyaikainen ulkoasu ja korkealuokkainen äänenlaatu, joita veneilijät kaipaavat, sekä hyvä suojaus meriolosuhteilta, jota he tarvitsevat. Uudesta mallistosta löytyy sopiva kaiutinmalli jokaiseen veneeseen, mm. keskipulpettiveneisiin, huvijahteihin, wakeboard­venei­siin, ponttoonilauttoihin”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaa­juisen myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Uuden liittimen ansiosta asennus tapahtuu nopeasti niin tehdasasennuksissa kuin jälkiasennuksessa­kin. Verrattomasta viihdekokemuksesta pääsee nauttimaan ilman suurta vaivannäköä.”

Kaiuttimen ritilään saatavissa uusia värivaihtoehtoja

Toiminnallisuuden ja tyylikkyyden yhdistävässä mallistossa on uutena värivaihtoehtona metallinen Sports Gray-ritilä, joka noudattaa Fusion-äänentoistojärjestelmille tunnusomaista virtaviivaista estetiikkaa. Sports Gray-malli on suunniteltu täydentämään monentyyppisiä veneitä ja sopimaan monenlaisiin makuihin. Materiaalit on tarkoitettu kestämään kaudesta toiseen veneympäristössä.

Signature Series 3i-kaiuttimet

Korkealuokkainen äänentoisto

Äänen erottelukyvyn ja tehon parantamiseksi malliston laitteissa on käytetty innovatiivista CURV®-teknologiaa. Kudottu kuitukomposiitti tekee kaiuttimen rakenteesta kevyemmän ja vahvemman. Signature Series 3i-kaiuttimet projisoivat korkealuokkaista ääntä, joka kuuluu hyvin moottorimelun yli myös aallokossa ajettaessa.

Fusion DSP-tekniikalla varustettuihin stereoihin, kuten palkittuihin Apollo™ MS-RA770-stereoihin, ja Fusion Apollo-malliston venevahvistimiin3 yhdistettynä kaiuttimet tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja käyttömukavuutta jokaiselle alueelle erikseen optimoidun äänentoiston avulla. Apollo-malliston vahvistimet on lisäksi erittäin helppo asentaa ilman monimukaisia äänensäätötoimenpiteitä. Pakkauksessa on mukana kiinnityskannakkeet, ja Easy-Tune-asennus tehdään yhteensopivaan älylaitteeseen ladatussa Fusion-Link™-sovelluksessa. Kun valitsee veneeseen kattavan Fusion-äänentoistojärjestelmän, pääsee nauttimaan korkealuokkaisista viihdekokemuksista ja helposta asennuksesta, johon ei kuuluu virittämistä tai muita monimutkaisia asennustoimenpiteitä.

Signature Series 3i-subwooferit

Ainutlaatuinen viihdekokemus

Signature Series 3i-mallistossa perinteiset punainen, vihreä ja sininen LED on yhdistetty kylmän- ja lämpimänvalkoisiin (CRGBW) valoihin. Näin saadaan ennennäkemätön värivalikoima pehmeistä pastellisävyistä kirkkaisiin väreihin. Fusion toi ensimmäisenä alalle CRGBW LED-valaistut venekaiuttimet ja -subwooferit tarjoten kuhunkin veneeseen sopivia valaistusvaihtoehtoja. Intuitiivisella langattomalla CRGBW-kaukosäätimellä voi säätää Signature Series 3i-laitteiden väriominaisuuksia, joihin kuuluvat kirkkaus, tila (staattinen tai dynaaminen) ja nopeus, kaikkialla veneessä.

Saatavissa on valaistu ja valaisematon Sport Gray- ja Sport White-mallisto sekä hienovaraisia, klassisen valkoisia malleja. Signature Series 3i-mallistoon kuuluu erilaisia kokovaihtoehtoja, joista löytyy jokaiseen veneeseen sopiva:

  • 6.5, 7.7 ja 8.8 tuuman kaiuttimet
  • 10 ja 12 tuuman subwooferit
  • 6.5 tuuman wake tower-kaiuttimet

Kausi toisensa jälkeen kestämään suunniteltujen Signature Series 3i-mallien vesitiiviys on IP65, ja ne ovat ISO12216-standardin mukaisia. Laitteet on lisäksi suojattu ankaria meriolosuhteita, mm. suola­sumua, vettä, pölyä ja UV-säteilyä, vastaan Fusion True-Marine-standardin mukaisesti. Koko mallistolle annetaan 3 vuoden kuluttajatakuu.

Signature Series 3i-kaiuttimet, subwooferit ja wake tower-kaiuttimet ovat saatavissa Q3/2022 aikana. Malliston suositus­hinnat 129-699€ . Tarkempaa tietoa Signature Series 3i-mallistosta, hinnoista ja saumattomasta yhdistämisestä muihin Garmin-vene-elektroniikkalaitteisiin löydät klikkaamalla tästä.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi