Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Samsungin uudet Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot ovat täynnä johtavia terveysinnovaatioita

Samsungin uusi Galaxy Watch5 -sarja sisältää laajalti erilaisia toimintoja, joiden avulla on helppo kehittää jokapäiväisiä terveys- ja hyvinvointitottumuksia. Kelloissa on muun muassa tarkka unen seuranta, yksilöllisiä tyylittelymahdollisuuksia sekä parannettu kestävyys.

Samsungin uusi Galaxy Watch5 -sarja sisältää laajalti erilaisia toimintoja, joiden avulla on helppo kehittää jokapäiväisiä terveys- ja hyvinvointitottumuksia. Kuva: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uudet Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot kehittävät terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tapoja intuitiivisilla oivalluksilla ja edistyneillä sekä entistä tehokkaammilla ominaisuuksilla. Galaxy Watch5:ssä on tehty parannuksia päivittäisessä käytössä oleviin ominaisuuksiin, kun taas Samsungin Galaxy Watch -valikoiman tuorein lisäys Galaxy Watch5 Pro on brändin tähän mennessä kestävin ja monipuolisin älykello. Molemmat älykellot ovat oivallisia työkaluja ja tukijoita henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

“Olemme omistautuneet antamaan Galaxy Watch –käyttäjille jatkuvasti enemmän ominaisuuksia ja dataa, joita he tarvitsevat ymmärtääkseen yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan paremmin, mutta myös saamaan arvokkaita vinkkejä hyvinvoinnin edelleen kehittämiseen. Samsungin innovatiivisen BioActive Sensorin avulla pystymme kertomaan käyttäjille tähän mennessä kokonaisvaltaisimman kuvan heidän terveyteensä liittyvistä seikoista”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom

Uraauurtava teknologia auttaa käyttäjää ymmärtämään itseään paremmin

Yksilöllisten terveystavoitteiden ymmärtämiseksi ja edistämiseksi tarjolla on nyt entistä tarkempaa seurantaa ja enemmän tietoja älykellojen käyttäjille. Galaxy Watch5 on varustettu Samsungin ainutlaatuisella BioActive Sensorilla, joka pyrkii mahdollistamaan digitaalisen terveydenseurannan entistä monipuolisemmin. Ensimmäistä kertaa Galaxy Watch4 -sarjan yhteydessä esitelty BioActive Sensor käyttää yhtä ainutlaatuista sirua, jossa yhdistyvät kolme tehokasta terveysanturia: sykemittaus, EKG (elektrokardiografia) ja kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla. Sen avulla käyttäjät voivat seurata kattavasti esimerkiksi sykettään, veren happitasoaan ja jopa omia stressitasojaan. Lisäksi käyttäjien on mahdollista syventää ymmärrystään sydämensä terveydestä tarkkailemalla esimerkiksi verenpaine- ja EKG-tietojaan milloin tahansa suoraan ranteessa olevasta kellostaan.

Suuremman pinta-alan ja tiiviimmän rannekosketuksen ansiosta Galaxy Watch5 seuraa terveyttä nyt entistä tarkemmin. Sen tehokas 3-in-1 BioActive Sensor toimii yhdessä muiden Galaxy Watch5 -sarjan antureiden, kuten lämpötila-anturin kanssa. Lämpötila-anturi käyttää infrapunatekniikkaa tarkempien lukemien saamiseksi, vaikka ympäristön lämpötila muuttuisi. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia kehittäjille terveys- ja hyvinvointivaihtoehtojen laajentamiseksi sekä tuo käyttäjille täysin uudenlaisia käyttökokemuksia.

Kokonaisvaltaisia hyvinvointiratkaisuja

Galaxy Watch5 -älykellojen kattava ja kokonaisvaltainen käyttökokemus ulottuu kuntoilun lisäksi harjoituksen jälkeiseen lepo- ja palautumisprosessiin. Body Composition -mittaustyökalu antaa kokonaisvaltaisen tilannekuvan käyttäjän yleisestä terveydestä sekä käyttäjälle sopivan lähestymistavan tavoitteiden asettamiseen, räätälöityjen harjoitusten ohjaamiseen ja edistymisen seuraamiseen. Ja kun on aika levätä, Galaxy Watch5 -sarja antaa käyttäjälle palautumistietoja esimerkiksi sykkeestä intensiivisen harjoittelun jälkeen ja käyttäjäkohtaisia vedentarvesuosituksia hikoilun perusteella[7].

Hyvät yöunet ovat tärkeä osa hyvinvointia, ja siksi Samsung haluaa auttaa käyttäjiä nukkumaan paremmin. Omaa unirytmiä voi seurata unipisteiden (Sleep Cores) avulla, jotka valvovat unen eri vaiheita, havaitsevat kuorsaamisen ja seuraavat veren happitasoja. Sleep Coaching tarjoaa räätälöidyn, kuukauden mittaisen ohjatun nukkumisohjelman. SmartThings-integraation avulla Galaxy Watch5 asettaa automaattisesti siihen kytketyt valot, ilmastoinnin ja televisiot ennalta määriteltyihin asetuksiin, jotka luovat ihanteellisen nukkumisympäristön. Paranneltu putoamistunnistus varmistaa, että hätäkontakti saa ilmoituksen, jos käyttäjä esimerkiksi putoaa sängystä.

Galaxy Watch5:ssä on 13 prosenttia suurempi akku ja se pystyy seuraamaan unta kahdeksan tunnin ajan vain kahdeksan minuutin latauksella, mikä on 30 prosenttia nopeammin kuin Galaxy Watch4 -älykellossa. Ylimääräinen kestävyyskerros suojaa Galaxy Watch5:tä. Tänä vuonna Samsung on lisännyt älykelloonsa ensimmäistä kertaa Sapphire Crystal -näytön, jossa on 60 % kovempi ulkokerros.

Voit myös kuunnella suosikkikappaleitasi Spotifysta hyödyntämällä Google Assistantia, jolloin voit puhumalla laittaa kappaleita jonoon. Myöhemmin älykelloon tulee saataville ominaisuus, jolla voit navigoida suoraan ranteestasi Google Mapsissa ilman yhteyttä älypuhelimeen. Musiikin ystävät arvostavat päivityksiä, jotka sisältävät uusia sovelluksia, kuten SoundCloud ja Deezer. Lisäksi One UI Watch 4.5 antaa paremman kirjoituskokemuksen, helpomman tavan soittaa puheluita ja joukon uusia esteettömyysominaisuuksia, jotka tekevät Galaxy Watchista entistä intuitiivisemman.

Galaxy Watch5 Pro: ulkoilijalle tehty unelmakello

Samsungin uusin lippulaivamalli Galaxy Watch5 Pro on suunniteltu heille, jotka rakastavat ulkoilua. Olitpa sitten vaeltamassa tai pyöräilemässä, Watch5 Pro on valmis haasteeseen ensiluokkaisten materiaaliensa ansiosta. Älykellossa on Sapphire Crystal -näyttö, joka on entistä kestävämpi ja kestää paremmin kulumista sekä titaanirunko, joka on viisi kertaa kestävämpi ja suojaa näyttöä ulkonevalla kehyksellä. Galaxy Watch5 Prossa on myös täysin uudenlainen D-Buckle Sport Band -ranneke, joka on kestävä ja istuu tyylikkäästi ranteeseen.

Kestävässä Galaxy Watch5 Prossa on Galaxy Watch -sarjan suurin akku, joka on 60 % suurempi kuin Galaxy Watch4:ssä. Lisäksi nyt Galaxy Watch5 Pro sisältää ensimmäistä kertaa tuen GPX-tiedostomuodolle. Samsung Health -sovelluksen Route Workout antaa käyttäjän tallentaa, jakaa ja ladata omia ja ystävien reittejä. Vaeltaessa tai pyöräillessä intuitiivinen Turn-by-turn -ohjeistus vähentää kellon katsomisen tarvetta. Kun olet valmis palaamaan lähtöpaikalle, Galaxy Watch5 Pro:n Track back -ominaisuus vie käyttäjän samaa tietä takaisin.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro ovat ennakkotilattavissa Suomessa 10. elokuuta alkaen ja niiden jälleenmyynti Suomessa alkaa 26. elokuuta.

Galaxy Watch5 -älykellon moderni ja minimalistinen muotoilu sekä päivitetyt ominaisuudet auttavat käyttäjää suurempiin saavutuksiin. Galaxy Watch5:ssä on täysin uudet neutraalit värivaihtoehdot: 44 millimetrin kokovaihtoehto on saatavana Graphite-, Sapphire- ja Silver -väreissä. 40 millimetrin kokovaihtoehto on saatavana Graphite-, Pink Gold- ja Silver -väreissä. Kellon ranneke on Bora Purple -väriä, joka sopii täydellisesti yhteen samansävyisen Galaxy Z Flip4:n kanssa.

Galaxy Watch5 -suositushinnat:

  • Bluetooth-versio alkaen 299 €
  • 4G-versio alkaen 349 €

Galaxy Watch5 Pro sopii käyttäjille, jotka etsivät kestävyyttä, suorituskykyä ja tyyliä. Galaxy Watch5 Pro tulee saataville Black Titanium- ja Grey Titanium -väreissä ja 45 millimetrin kokoisena.

Galaxy Watch5 Pro -suositushinnat:

  • Bluetooth-versio alkaen 479 €
  • 4G-versio alkaen 529 €

Ennakkotilaajan etu

Ennakkotilatessasi Galaxy Watch5- tai Galaxy Watch5 Pro -älykellon 10.8.2022-25.8.2022 välisenä aikana, saat mustat Galaxy Buds Live -kuulokkeet (arvo n. 169 €) kaupan päälle.

Voit suunnitella oman, ainutlaatuisen älykellosi jopa 1 032 erilaisen yhdistelmän joukosta Samsungin kotisivuilla tai Galaxy Watch5 Bespoke Studiossa. Laajemman ranneke- ja kellotaulutarjonnan ansiosta voit yhdistellä ja ilmaista omaa tyyliäsi uuden Sport Band -rannekkeen kanssa tai jakaa tukesi kestävän kehityksen tavoitteille hankkimalla Global Goals Band -rannekkeen.

Lue lisää:

Galaxy Watch5: www.samsung.com/galaxy-watch5

Galaxy Watch5 Pro: www.samsung.com/galaxy-watch5-pro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi