Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

RYOBI® tuo markkinoille uuden bioleikkaavan ruohonleikkurin

RYOBI®:n MAX POWER™ 36V:n bioleikkaava ruohonleikkuri 46 cm:n leikkuuleveydellä on yhtä tehokas kuin bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri. Lisäksi se auttaa pitämään nurmikon terveenä.

Bioleikkaus tekee nurmikosta terveemmän ja vihreämmän

36V 46 cm:n bioleikkaava ruohonleikkuri

MAX POWER™ 36V 46 cm:n bioleikkaava ruohonleikkuri on meluton, vaivaton ja pakokaasuton. Se tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä ja on hyväksi sekä ympäristölle, että puutarhalle.

Mitä on bioleikkaus?

Bioleikkaavat ruohonleikkurit ovat seuraava askel kohti kestävää ruohonleikkuuta. Bioleikkauksessa leikkuri silppuaa leikatun ruohon ja puhaltaa se takaisin nurmikolle. Näin ruohonjuuret saavat ravinteita, mikä tekee nurmikosta terveemmän ja vihreämmän.

MAX POWER™-alustan tarjoaman tehon ansiosta 36V 46 cm:n bioleikkaava ruohonleikkuri sopii täydellisesti keskisuuriin ja suuriin puutarhoihin sekä vaativiin olosuhteisiin. Sivulle heittävä torvi, 7-portainen korkeudensäätö sekä kompakti ja kevyt rakenne tekevät ruohon leikkaamisesta aiempaa miellyttävämpää.

Vuonna 2022 RYOBI®:n valikoimassa on kahdeksan ONE+™- ja MAX POWER™-ruohonleikkuria. RYOBI®:n valikoimasta löydät sopivan akkukäyttöisen ruohonleikkurin jokaiseen pihaan!

Miksi RYOBI®?

Edistyneen moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER™ tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ilman tiellä olevia johtoja. Pitkäkestoiset ja rankimmatkaan puutarhatyöt eivät enää ole ongelma.

MAX POWER™ tarjoaa laajan valikoiman puutarhatyökaluja, jotka kattavat täydellisesti tuotteet ruohonleikkureista ja pensasleikkureista akkukäyttöisiin inverttereihin ja lumilinkoihin. Kevyt akkujärjestelmä ei tuota päästöjä, työkalujen tärinä on alhainen ja melu vähäistä.

MAX POWER™ on fiksu valinta akkukäyttöiseen puutarhanhoitoon. Kehittyneen tekniikan ja innovaatioiden ansiosta RYOBI® voi tarjota peräti kolmen vuoden takuun akkukäyttöisille työkaluilleen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi