Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Posti Group ostaa verkkokauppalogistiikkaan erikoistuneen WebLog Finland Oy:n

Posti Group on ostanut turkulaisen WebLog Finland Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa tukee Postin strategisia tavoitteita, ja vahvistaa kasvumahdollisuuksia erityisesti pienten ja keskisuurten verkkokauppiaiden segmentissä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

”Haluamme tuottaa asiakkaillemme arvoa optimoimalla verkkokaupan logistiikka-arvoketjua. WebLogin asiakastuntemus ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä Postin data- ja logistiikkaosaamiseen sekä investointikykyyn antaa meille erinomaiset lähtökohdat kehittää entistä asiakaslähtöisempiä palveluita verkkokauppiaille. Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat logistiikkapalvelut yhdeltä luukulta”, sanoo Maiju Fernelius, joka vastaa Postin pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista sekä kuluttajapakettiliiketoiminnasta.

“On hienoa päästä jatkamaan WebLogin tarinaa osana kasvuhakuista Postia. Nyt saamme toimintamme vauhdittajaksi juuri sellaiset resurssit ja kyvyt, jotka tässä vaiheessa kasvuamme tarvitaankin. Postilla on vahvaa osaamista ja kokemusta, sekä kykyä ja halua investoida verkkokauppalogistiikkaan. Yhdistämällä voimamme pystymme kehittämään entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo Petteri Kuusisto, WebLog Finland Oy:n toimitusjohtaja.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi