Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

MINI esittelee uudet sähköiset erikoismallinsa

MINIn kevään 2022 uudet mallit yhdistävät ilmeikkään muotoilun, ensiluokkaisen laadun ja yksilöllisen tyylin.

MINI tuo maaliskuussa markkinoille uudet erikoisversiot tärkeimmistä malleistaan. Uusilla Resolute- ja Untamed-erikoismalleilla on omat yksilölliset ominaisuutensa ja luonteensa. Niiden muotokieli ja varusteet on kehitetty korostamaan näitä erityispiirteitä.

Suomessa markkinoille tuodaan täyssähköisen MINI Cooper SE:n uusi Resolute Edition -malli sekä ladattavan MINI Cooper SE Countryman ALL4 -hybridin Untamed Edition -versio.

MINI Resolute Edition

Klassisen kolmiovisen MINI Cooper SE:n Resolute Editionissa mallin tunnusomaisia piirteitä korostavat nykyaikaa henkivät vivahteet. Räätälöity kokonaisuus henkii kaikilta osiltaan huippulaatua ja tunnelmaa sekä sisätiloissa että ulkoasussa, mikä sopii hyvin MINIn selkeään ja puhtaaseen muotokieleen.

Sisustuksessa yhdistyvät klassisen urheilulliset värit ja materiaalit sekä edistynyt tekniikka. Tunnelmaa vahvistavat urheiluistuimet Black Pearl / Light Chequered -verhoilulla, mustat käsinojat ja polvipehmusteet. Mustat ja kultaiset yksityiskohdat sointuvat yhteen Rebel Green -värityksen kanssa.

Ulkopuolinen värimaailma on perinteinen, ilman lisäkromielementtejä, mikä tulevaisuuden vastuullisessa autoilussa on normaali käytäntö. Resolute Bronzella on viimeistelty yksityiskohtia, kuten ajovalojen kehykset, jäähdytyssäleikkö ja takavalot, etusivupaneelit sekä ovien ja takaluukun kahvat. MINI Cooper SE:ssä on myös 17-tuumaiset Electric Collection Spoke -kevytmetallivanteet.

MINIn uusimman sukupolven käyttöjärjestelmän ansiosta ajoneuvon toimintojen, ääniohjelmien, viestinnän, navigoinnin ja sovellusten hallinta on entistä nopeampaa ja intuitiivisempaa. 8,8 tuuman kosketusnäytön Live Widgets -sovelluksella valikkovaihtoehtoja voi valita älypuhelimista tutulla pyyhkäisyliikkeellä.

MINI Untamed Edition

MINI Countryman on vakiinnuttanut asemansa erityisen tyylikkäänä yleisautona. Neljän oven, suuren takaluukun, viiden istuimen ja ALL4-nelivedon ansiosta MINI Cooper SE Countryman ALL4 toimii kaikissa sää- ja tieolosuhteissa ja suoriutuu mainiosti yhtä lailla päivittäisestä kaupunkiliikenteestä kuin maastoretkistä päällystämättömillä teillä.

Untamed-erikoismallin ylellinen muotoilu ja tuoteominaisuudet korostavat vankkaa ulkonäköä ja sen maastokyvykkyyttä ja rohkaisevat kuljettajaa lähtemään luontoon tutkimaan uusia teitä ja polkuja. Sisustaa hallitsevat luontovaikutteiset vihreän ja sinisen sävyt. Ainutlaatuinen Highland Green -väri on yhdistetty sinisiin ja vihreisiin kontrastitikkauksiin MINI Yours Leather Lounge -designin urheiluistuimissa.

Edition-mallien hinnat alkaen: MINI Cooper SE 43 680 euroa ja MINI Cooper SE Countryman ALL4 50 285 euroa.

MINI:n tulevaisuuden strategia – BIG LOVE

Pyrkimys resurssien tehokkaaseen käyttöön on ollut olennaista siitä lähtien, kun ensimmäinen MINI näki päivänvalon vuonna 1959. Ensimmäinen malli luotiin öljykriisin aikaan kompaktina, vähän kuluttavana ja taloudellisena vaihtoehtona neljän ihmisen ja heidän tavaroidensa kuljettamiseen mahdollisimman vähäpäästöisesti. Sen jälkeen vastuullisuustyö on laajentunut merkittävästi. MINIn pitkäjänteinen BIG LOVE -strategia määrittelee, miten MINI tulevaisuudessa edistää kestävyyttä, monimuotoisuutta, kannattavuutta ja luottamusta tulevaisuuteen. 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi