Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

MaatalousKonemessut 2022 ensi lokakuussa Helsingissä

Suomen suurin ja tärkein maatalousalan sisätapahtuma MaatalousKonemessut päästään järjestämään ensi syksynä 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma piti järjestää jo vuonna 2020, mutta toisin kävi. Vuoden 2020 osastovaraukset ovat siirtyneet tulevaan tapahtumaan ja yrityksillä on ollut hyvin aikaa valmistautua tapahtumaan. Messuille osallistuu yli 350 yritystä.

MaatalousKonemessut 2018 Helsingin Messukeskuksessa.

MaatalousKonemessut esittelee isosti maa- ja metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin onnistuneesti ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja silloin messuilla vieraili 16 800 maatalousalan ammattilaista.

”Tänä vuonna tapahtuma on lisähallien myötä pystynyt laajentumaan entisestään karja- ja metsätalouteen, joten uskomme messujen kiinnostavuuden kasvavan ”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta. ”Innolla odotamme tulevia kohtaamisia ja uusien koneiden esittelyjä. Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon, joten uutta näytettävää on. Kotimaisen maatalouden tärkeys korostuu myös nyt entistä vahvemmin. Suomi tarvitsee suomalaista maaseutua.”

Tapahtuman ohjelman tuottaa ProAgria alan merkittävimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa.  Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. MaatalousKonemessut 2022 järjestetään 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi