Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Juhlavuotta viettävä Pohjoisen Logistiikkafoorumi 11.5.2022

10-vuotisjuhliaan viettävä Pohjoisen Logistiikkafoorumi kokoaa alueen logistiikan yritykset ja kehittäjät Oulun Tullisaliin 11. toukokuuta klo 9–12. Tarjolla on tiivis tietopaketti Oulun seudun ja pohjoisen kannalta tärkeistä logistiikan ajankohtaisista aiheista.

Kuinka uudenlaiset ajoneuvot muuttavat maailmaa? Asiaa valottaa autoalan liiketoiminnan professori Jouni Juntunen Oulun yliopistosta. Tilaisuuden yhteistyökumppani Wetteri Powerin sekä kuljetusalan yritysten puheenvuoroissa kuullaan kaluston, kuljettajien ja yritysten näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin. Tilaisuudessa kuullaan myös kansallisen hankintastrategian vaikutuksista, citylogistiikan kehittämisestä sekä droonien hyödyntämisen tilanteesta ja mahdollisuuksista alalla.

Maksutonta tilaisuutta voi seurata myös etänä. Seminaarin jälkeen tilaisuus jatkuu verkostoitumislounaalla. Tilaisuuden järjestävät BusinessOulu ja LOGY Pohjois-Suomi ry.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa www.businessoulu.com/logistiikkafoorumi

Wetteri Power esittelee tapahtuman aikana Tapahtumakeskus Tullisalin parkkialueella (Tyrnäväntie 16) täyssähköistä umpikorillista Renault D ZE -jakeluautoa sekä Volvo FM 62T LNG -rekkaveturia. Autoihin voi tutustua paikan päällä esittelijöiden opastamana. Liitteenä kuvat molemmista autoista.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi