Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Innovatiivinen ratkaisu Suomesta sähköautojen haasteisiin kylmäkuljetuksissa

Jakelussa käytettävien sähköautojen pääasiallinen haaste on sähkökapasiteetin riittäminen ajoon ja jäähdytykseen. Vakavan ratkaisu ei tarvitse ulkoista virtalähdettä ajon aikana, jolloin sähköauton ajomatka pitenee.

Vakavan kylmäyksikkö avattuna. Kylmäyksikössä sisällä kylmäelementti PCM.

Ratkaisussa on innovatiivisesti yhdistetty seurantalaite (IoT), kylmäyksikkö sekä kylmäelementti. Kylmäyksikkö pitää kylmätuotteet (+2 – +8) ja/tai pakasteet (alle -18) halutussa lämpötilassa, jopa 14–60 tunnin ajan ainoastaan kylmäelementtien määriä säätämällä.

Kylmäyksikön lämpötilaa pystytään seuraamaan helposti track & trace – applikaatiolla sekä todentamaan, että kylmäketju on pysynyt katkeamattomana koko kuljetuksen ajan. Ratkaisu mahdollistaa kuormatilan tehokkaamman hyödyntämisen pakasteiden, kylmien ja muiden tuotteiden kuljettamisen samanaikaisesti samassa tilassa.

Ratkaisu on kehitetty mahdollistamaan sujuvat kylmä- ja pakastekuljetukset elintarvike- ja lääkelogistiikkaan. Ratkaisu täyttää omavalvonnan asettamat vaatimukset. Vakavan tavoite on tuottaa läpinäkyviä, katkeamattoman kylmäketjun ratkaisuja logistiikan tarpeisiin globaalisti.

Haluamme tuoda asiakkaillemme lisäarvoa kestävän kehityksen mukaisilla ratkaisuilla kylmälogistiikkaan, sekä madaltaa kynnystä tarjota kylmäkuljetuksia. Haluamme mahdollistaa ja helpottaa tehdä asiat säädösten mukaan. Vakavan ratkaisu ei aseta mitään vaatimuksia kuljetuskalustolle. Kylmäyksikköä voidaan kuljettaa junassa, lentokoneessa, kuormaautossa, pakettiautossa, henkilöautossa, pyörällä ja vaikka tuktuk: lla.

www.vakava.com

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi