Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Helsingin Caravan 2023 -messut esittelee matkailuajoneuvouutuudet kattavasti

Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Helsingin Caravan 2023 -messut tarjoaa ajoneuvomatkailusta kiinnostuneille perjantaista sunnuntaihin 20. – 22.1.2023 Helsingin Messukeskukseen laajan kattauksen uusia matkailuajoneuvoja.

Helsingin Caravan-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020.

Tulevia reissuja pääsee suunnittelemaan samanaikaisesti järjestettävillä Matkamessuilla, jossa esitellään kotimaan ja ulkomaiden kiinnostavat kohteet.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuautoja ja -vaunuja. Esillä on tänä vuonna entistä enemmän retkeilyautoja, joiden suosio on kasvussa. Tällä kertaa mukana on lähes 30 merkkiä ja matkailuajoneuvoja on Helsingin Messukeskuksen kolmessa hallissa useita satoja. Mukana ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Caradon, Carthago, CasaCar, CI, Dethleffs, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Kupler, Knaus, LMC, McLouis, Mobilvetta, Morelo, Poksi, Sunlight, Sun Living, Tabbert, T@B, Pössl, Roadcar ja Weinsberg. Tarjontaa on niin paljon, että messuilta löytyy varmasti jokaiselle sopiva menopeli. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.

Caravan-messuilta saa tietoa matkailuajoneuvojen vuokrauksesta ja myynnissä on myös käytettyjä matkailuajoneuvoja omalla alueellaan. Ohjelmalavalla kuullaan muun muassa tarinoita kiinnostavilta reissulta. Osastoilla asiantuntijat kertovat ajoneuvomatkailun vahvuuksista ja neuvovat, mitä pitää ottaa huomioon matkailuajoneuvon valinnassa. Esitteillä on erilaisia menopelejä monenlaisiin tarpeisiin. Matkailuajoneuvojen vahvuudet tulevat esille niissä kaikissa; tavarat ovat aina mukana, pysähtyä voi milloin haluaa ja reitit saa valita oman maun ja aikataulun mukaan.

Helsingin Caravan 2023 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 20. – 22.1.2023 klo 10-18 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa. Edellisen kerran Helsingin Caravan-messut järjestettiin vuonna 2020.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi