Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Gigantin marraskuun myydyimmät puhelimet TOP 10 – “Puhelimista ei haluta tinkiä”

Gigantin Black Friday -kampanjan alennushinnat nostivat useamman uuden puhelinmallin marraskuun myydyimpien puhelimien listalle. Ensimmäisen sijan nappasi Samsungin keskihintainen Galaxy A53. Loppuvuoden näkymät ovat puhelinmarkkinoilla vilkkaat. Yhä useammasta pukinkontista löytyy esimerkiksi kellopuhelimia, jotka soveltuvat hyvin lapsen ensipuhelimeksi.

Kuva: Gigantti

TOP 10 -lista

1. Samsung Galaxy A53 (5.)
2. Xiaomi Redmi 9A (8.)
3. Apple iPhone 11 (-)
4. OnePlus Nord CE 2 5G (-)
5. Apple iPhone 13 (2.)
6. Samsung Galaxy A13 5G (1.)
7. Xiaomi Redmi 10C (6.)
8. Apple iPhone 14 Pro (7.)
9. Samsung Galaxy A04s (-)
10. Samsung Galaxy S22+ (-)

Gigantin Black Friday -kampanja 17.-28.11.2022 nosti marraskuun myydyimpien puhelimien listalle useita uusia malleja. Listan ensimmäisellä sijalla koreilee Samsungin vilkkaasti myyvä, keskihintainen Galaxy A53, jota seuraa jo lokakuussa suosiota saavuttanut Xiaomi Redmi 9A sekä Black Friday -alennusmyynneissä kampanjaeriä loppuunmyynyt Apple iPhone 11. Listan häntäpäähän nousi myös Samsungin Galaxy S22+, joka on tähän saakka pitänyt merkin lippulaivamalleista matalinta profiilia.

Kuluttajat eivät inflaatiosta huolimatta ole lisänneet varovaisuutta puhelinostoksilla. Myös loppuvuosi näyttää puhelinmarkkinoilla valoisalta.

“Puhelinostoksilla käytetään nykyään enemmän rahaa kuin ennen. Vaikka maailmantilanne kurittaa monien kukkaroita, ei puhelimista haluta tinkiä, vaan säästäminen tehdään muilla osa-alueilla”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Black Fridayn lisäksi marraskuussa vietettiin maailmanlaajuista Singles’ Dayta, jonka kasvava suosio joulukauden avaavana kampanjana sai mukavasti myös Gigantin puhelinasiakkaat liikkeelle 11.–13.11.

Kellopuhelimet tänä jouluna yhä useamman pukinkontissa

Kellopuhelimien kysyntä on ollut selvässä kasvussa koko syksyn ajan. Kellopuhelimet ovat nimensä mukaisesti kelloja, joissa on puhelimen ominaisuudet. Ne on tarkoitettu erityisesti pienen lapsen ensipuhelimeksi, eivätkä ne vaadi synkronointia älypuhelimeen. Kellopuhelimet ovat siis itsessään matkapuhelimia omalla SIM-kortilla ja puhelinnumerolla varustettuna.

Monille vanhemmille lapsen ensimmäisen matkapuhelimen hankinta on suuri kysymys, eivätkä vanhemmat ole syyttä huolissaan. Edistyneet älypuhelimet eivät välttämättä sovellu perheen pienimpien käyttöön.

“Kellopuhelimet ovat sekä lapselle että vanhemmalle mieluinen ensipuhelin. Kello kulkee kätevästi lapsen ranteessa, helpottaen lapsen ja vanhemman välistä yhteydenpitoa”, Helistö vinkkaa.

Kellopuhelimen paikannusmahdollisuus mahdollistaa myös lapsen seuraamisen sovelluksen avulla. Paikannus tuo turvallisuudentunteen lisäksi mielenrauhaa varsinkin pienempien koululaisten vanhemmille, joille lapsen päästäminen yksin liikkeelle voi tuntua pelottavalta.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi