Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Fiat 500e -täyssähköautosta RED-erikoismalli Suomeen

Fiat lanseeraa Suomessa ikonisesta 500e-täyssähköautosta RED-erikoismallin. Kyseessä on nimensä mukaisesti punaista väriä hyödyntävä 500e. Varustetason ohella auto symboloi myös tärkeää auttamistyötä. RED on organisaatio, joka taistelee globaaleja terveysuhkia, kuten AIDS- ja Covid 19 -pandemioita vastaan.

Uusi RED-varustetaso symboloi ikonisessa automallissa tärkeää auttamistyötä.

Jokaisesta myydystä RED-tuotteesta menee maailmanlaatuiselle rahastolle lahjoitus, joilla tuetaan erilaisia ehkäisy-, hoito-, neuvonta-, testaus-, koulutus- ja hoitopalveluita apua eniten tarvitseville.

Fiat 500e on yksi Euroopan myydyimmistä täyssähköautoista. Malli vetoaa kuluttajiin sympaattisella muotoilulla, edistyksellisellä teknologialla ja laadullaan. Auton vetovoimaisuutta lisää uusi RED-varustetaso, joka asettuu 500e-mallistossa Icon-version alapuolelle.

”Fiat 500e on yksi markkinoiden edullisimmista, mutta samalla hauskimmista sähköautoista. Suomeen saapuva RED-erikoismalli laajentaa 500e-malliston tarjontaa. RED-version punainen Passione Red -ulkoväri ilmentää sitä tunnetta, jota ikoninen 500e-malli herättää niin autojen omistajissa kuin ympäristössäänkin”, sanoo Fiatin tuotepäällikkö Janne Tuominen.

Auton sisätiloja hallitsee punainen kojelauta sekä kierrätysmateriaalista valmistettu punainen Seaqual-kangasverhoilu.

Fiat 500e RED on saatavilla punaisen ulkovärin lisäksi myös kolmena muuna värivaihtoehtona: Onyx Black, Ice White ja Mineral Grey. Auton sisätiloja hallitsee punainen kojelauta sekä kierrätysmateriaalista valmistettu punainen Seaqual-kangasverhoilu.

Ensimmäiset Fiat 500e RED -autot saapuvat Suomeen helmikuussa. Auton hinta alkaa 33 990 eurosta. RED-erikoismallit on varustettu 42 kWh akustolla.

Fiat 500e -mallin hinnat alkavat 27 990 eurosta.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi