Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Conexx® panostaa kestävään rakentamiseen

Conexx® on suomalais-hollantilainen, koko Euroopan alueella toimiva, teräsrakenteisten rakennusten toimittaja, joka on toimittanut laadukkaita rakennuksia Suomeen jo vuodesta 2006. Kaikkiaan rakennushankkeita on ollut pelkästään Suomessa lähes 1000 ja nyt uusia tehdään 70–80 rakennusta vuodessa.

Vahvan kokemuksen ansiosta Conexx® pystyy vastaamaan menestyksekkäästi erittäin vaativiinkin rakennushaasteisiin. Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät, modernit työmenetelmät, tuotannon uusi teknologia, innovatiivisuus sekä Conexx®:n kansainvälinen johtoryhmä ovat yrityksen toiminnan perusta sekä tae korkealle asiakastyytyväisyydelle.

Conexx®:n valttina on aina ollut hyvä hinta-laatusuhde sekä suunnittelun ja hinnoittelun läpinäkyvyys. Asiakas näkee heti, kuinka eri vaihtoehdot ja muutokset vaikuttavat kokonaishintaan. Yrityksen itse kehittämä ohjelma Conexx Total tuo jo suunnitteluprosessin aikana mukaan kuvat ja hinnat.

Vakiomittoja ei ole, joten Conexx® pystyy toimimaan joustavasti, oli kyse minkä kokoisesta rakennuksesta tahansa. Conexx®:lla ei ole myöskään raskasta organisaatiota, vaan asiakas tekee suunnittelutyötä yhdessä myyjän kanssa. Sama myyjä ja projektipäällikkö vastaavat hankkeesta alusta loppuun saakka.

Kun halutaan valmista mahdollisimman helposti, oikea valinta on Conexx®:n kokonaispaketti. Toimitukseen kuuluvat rakennuksen, piirustusten ja rakennelaskelmien lisäksi myös kaikki rakennuksen viimeistelyssä tarvittavat tarvikkeet rahteineen. Tällainen pakettiratkaisu keventää projektin hallintaa huomattavasti.

Vastuu eri osa-alueiden yhteensovittamisesta ja toteuttamisesta on Conexx®:lla, jolloin asiakkaalta jää iso taloudellinen riskitekijä pois.

Kokonaispakettiin voidaan liittää myös asennus – Conexx®:n omat sekä yhteistyökumppaneina toimivat ammattitaitoiset asentajaryhmät varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

Tämän helpommaksi ei rakentaminen enää tule! 

Rakentaminen on edullista kun sen tekee oikean kumppanin kanssa. Oma Conexx® rakennuksesi odottaa!

www.conexx.fi

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi