Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Arto Kämppi SKALin järjestöjohtajaksi

Arto Kämppi, 59, aloittaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n järjestöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 2.1.2023.

Arto Kämppi siirtyy SKALiin Suomen Yrittäjät ry:stä, jossa hän toimii Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen projektipäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut useissa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun johtotehtävissä finanssi- ja markkinointialalla, muun muassa Fennian ja Pohjolan markkinointijohtajana.  
 
Kämpin vastuulle SKALissa tulevat jäsenhankinta ja jäsenyysprosessit, järjestön tapahtumat sekä jäsenetujen kehittäminen. Yhteistyö alue- ja paikallisyhdistysten kanssa ja SKAL Nuorten verkoston toiminnan kehittäminen tulevat olemaan myös hänen keskeisiä kehittämisalueitaan. Tehtäväkentästä aiemmin vastannut henkilö jäi pois SKALin palveluksesta syyskuussa.  
 
– Kuljetus ja logistiikka-alaan kohdistuu monia haasteita ja muutospaineita, jotka haastavat myös SKALia järjestönä kehittämään toimintaansa. Olen hyvin innostunut tuomaan oman kokemukseni ja osaamiseni tähän tiimiin, kertoo Kämppi.
 
Kämppi raportoi toimitusjohtaja Anssi Kujalalle.
 
– Artolla on monipuolista kokemusta yritys- ja järjestötoiminnasta. Myös omistajanvaihdokset ovat ajankohtaisia monelle SKALin jäsenelle ja Arto tuo johtoryhmätyöskentelyyn mukanaan ajatuksia myös niiden tukemiseksi. Toivotamme Arton tervetulleeksi tiimiimme.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi