Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Akkukäyttöinen STIHL HTA 50 -oksasaha leikkaa tarkasti korkealta

Uusi akkukäyttöinen STIHL HTA 50 -oksasaha leikkaa tarkasti sieltä, mihin kädet eivät ulotu. Täydellinen saha koriste- ja hedelmäpuiden hoitoon. 280 senttimetrin kokonaispituuden ansiosta oksien karsiminen on helppoa ja turvallista maasta käsin ilman tikapuita.

Tehokkaan ja hiljaisen moottorin ansiosta uusi akkukäyttöinen HTA 50 takaa nopean työskentelyn ja tarkan leikkauksen. Laitteen suuri leikkuunopeus ja keveys nopeuttavat työskentelyä sekä vähentävät hartioihin ja käsivarsiin kohdistuvaa kuormitusta. Korkeasta suorituskyvystä huolimatta äänitaso on alhainen eikä kuulonsuojaimia tarvita.

– HTA 50 ei vain ulotu korkealle ja leikkaa tehokkaasti, vaan se tekee vaikutuksen myös monilla käytännöllisillä yksityiskohdilla sekä työmukavuuden että varusteiden suhteen. Esimerkiksi akku on sijoitettu laitteen akkupaikkaan, mikä tarjoaa erinomaisen tasapainon ja hyvän työasennon. Kytkentävipu sopii sekä vasen- että oikeakätisille, ja kahvan luistamaton pinnoite tarjoaa turvallisen otteen, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

HTA 50:ssa on vakiovarusteina STIHL 1/4 ”Picco Micro 3 (PM3) -teräketju ja STIHL Rollomatic E Mini -terälevy. Kompakti vaihteisto tarjoaa hyvän ja esteettömän näkyvyyden leikkauskohdan yli. Oksasahan kokonaispituus on 280 cm, ja sitä voidaan pidentää 330 senttimetriin jatkovarrella, joka on saatavana lisävarusteena. Työpäivän päätteeksi HTA 50:n varsi voidaan jakaa osiin ilman työkaluja, mikä takaa sujuvan ja tilaa säästävän kuljetuksen ja säilytyksen.

Käyttöpäässä sijaitseva oksakoukku helpottaa oksien poistamista. Sivukiristys helpottaa teräketjun kiristämistä, ja puoliksi läpinäkyvän öljysäiliön ansiosta käyttäjä voi valvoa öljytasoa.

Laiteessa on tehokas STIHL AK -järjestelmän 36 V:n litiumioniakku, jota voidaan käyttää myös muissa saman järjestelmän puutarhakoneissa. HTA 50 -oksasahaan suositellaan AK 20 -akkua, joka antaa jopa 45 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. HTA 50 on myös yhteensopiva kaikkien modulaarisen AK-järjestelmän akkujen kanssa. Oksasahan lisäksi AK-järjestelmä sisältää useita eri tuotesegmenttien laitteita kotiin ja puutarhaan. Saatavana on myös eritehoisia akkuja ja latureita. Kätevää silloin kun sinulla on useita laitteita, sillä voit käyttää samoja lisätarvikkeita kaikissa laitteissa.

STIHL HTA 50

Akku:Moottori:LitiumioniDC
Kokonaispituus:280 cm
Leikkuupituus:25 cm
Terävarustus

– Teräketju:- Terä:

STIHL ¼” Picco Micro 3 (PM3)STIHL Rollomatic E Mini
Äänenpaine:78 dB(A)
Ääniteho:94 dB(A)
Paino (ilman akkua):3,6 kg
Akku:36 V
Tärinätaso vasen/oikea:0,5/1,0 m/s²
Käyttöaika:45 minuuttia

Saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä alkukeväästä 2022 alkaen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi