Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

55 000 m2 :n kiinteistö Mäntsälään – Logicenters yhteistyöhön Tokmannin kanssa

Logicenters on allekirjoittanut hankesopimuksen Tokmanni Oy:n kanssa. Sopimus koskee Mäntsälään rakennettavaa 55 000 m2:n suuruista varastoa. Ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan kesällä 2023.

Logicenters rakentaa Tokmannille uuden logistiikkakiinteistön nykyisen kiinteistön viereen Mäntsälään Kapulin yritysalueelle. Logicenters kasvattaa Tokmannin varastotilaa 55 000 m2:llä ja sen ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan kesällä 2023 ja kokonaisuudessaan kiinteistö valmistuu kesällä 2024.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön aloittamisesta Tokmannin kanssa, tavoitteenamme on tarjota huippumodernit tilat, joiden keskiössä on vastuullisuus. Tokmanni on, kuten mekin, erittäin sitoutunut kestävään kehitykseen liittyviin kysymyksiin ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä. Tässä mielessä se on todellinen vähittäiskaupan edelläkävijä, mikä sopii erittäin hyvin yhteen tavoitteidemme kanssa. On ilo olla tukemassa Tokmannin kehitystä ja kasvua”, kertoo Logicentersin Finlandin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

Kiinteistö rakennetaan Logicentersin kunnianhimoisten kestävyystavoitteiden mukaisesti. Katolle asennetaan aurinkopaneeleja, ja kiinteistö hyödyntää alueella toimivan datakeskuksen hukkalämpöä lämmitykseen. Kiinteistö tullaan myös sertifioimaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Very Good -sertifikaatin mukaisesti.

”Olemme iloisia yhteistyön aloittamisesta Logicentersin kanssa. Tämä on iso hanke Suomen logistiikkatoimintojen toimitusketjujen näkökulmasta, ja on hienoa, että vahvistamme läsnäoloamme. Juuri nyt olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa ja logistiikkatoimintojen keskittäminen Mäntsälään tukee kasvuamme ja mahdollistaa jatkossakin edullisten hintojen tarjoamisen asiakkaillemme. Logicentersillä on vankka kokemus modernien logistiikkakiinteistöjen kehittämisestä j ympäristövaikutusten huomioimisesta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön käynnistämisestä kumppanin kanssa, joka jakaa arvomme kestävästä liiketoiminnasta”, sanoo Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi