Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Lumines-takki tarjoaa maksimaalista näkyvyyttä pimeässä – suunniteltu aktiivisille kaupunkilaisille työmatkapyöräilyyn

Norjalaisen Helly Hansenin tuotekehitystiimi tietää, mitä tarkoittaa elää ankarissa arktisissa keliolosuhteissa. Erityisesti syksyllä ja talvella, kun lämpötilat laskevat ja auringonvaloa on vain vähän, kaupungeissa asuvat ihmiset tarvitsevat teknisiä varusteita, jotka suojaavat ja mahdollistavat turvallisen liikkumisen myös pimeässä.

Helly Hansenin 2021 syysmalliston Lumines-takki on suunniteltu kaupunkilaisille ja työmatkapyöräilijälle. Takin upeat yksityiskohdat, kuten VizLite® Dual Technology -heijastimet, vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH® Professional -kangasrakenne ja H2Flow ™ -ilmanvaihtojärjestelmä takaavat tuotteen näkyvyyden ja hyvän käyttömukavuuden.

Kuva: Helly Hansen

Parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi Lumines-takissa on käytetty VizLite® Dual Technology -heijastimia, jotka sisältävät mikroskooppisen pieniä lasihelmiä. Helmet on pinnoitettu alumiinikerroksella, ja ne keräävät talteen valon UV-energiaa heijastaen sitä pimeässä riippumatta ulkoisesta valonlähteestä. Näin takki heijastaa valoa myös olosuhteissa, joissa valoa on hyvin vähän. Tämän teknologian ansiosta takki on ihanteellinen kaupunkiliikenteeseen ja pyöräilyyn syksyllä ja talvella, kun luonnonvaloa on vain vähän.

Näkyvyyden lisäksi Lumines-takin PWC-vapaa HELLY TECH® Professional -materiaali tarjoaa ammattimaista vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä.

H2Flow ™ -ventilaatiorakenne optimoi takin ilmanvaihtoa ja käyttömukavuutta mahdollistaen lämpimän ilman poistumisen takin sisältä.

– Asumme ja työskentelemme Norjassa, missä sataa paljon, ja keliolosuhteet vaihtelevat nopeasti. Monet meistä kuten myös muista pohjoismaalaisista pyöräilee töihin ympäri vuoden. Halusimme kehittää kevyen teknisen tuotteen, joka suojaa kylmältä ja kosteudelta mahdollistaen näkyvyyden liikenteessä vuoden pimeimpinä kuukausina. Lumines-takki takaa turvallisen ja miellyttävän työmatkapyöräilyn ja sopii myös ulkonäöltään kaupunkiympäristöön, Helly Hansenin Urban-kategorian tuotepäällikkö Kristoffer Ulriksen kuvailee.  

Lumines-takin muita työmatkaystävällisiä ominaisuuksia

  • Kevyt, hengittävä PrimaLoft® Evolve -eriste, jonka ilmava rakenne maksimoi lämpimän ilmavirran pumppautumisen ulos liikkuessa, ja joka levossa pitää eristävän ilman sisällään
  • Life Pocket ™ -tasku, joka pidentää puhelimien akunkestoa kylmissä olosuhteissa
  • Säädettävä kaulus ja hihansuut sekä tilavat ja hyvin suojatut taskut

Lumines-takki on voittanut arvostetun Red Dot Award -muotoilupalkinnon innovatiivisesta tuotesuunnittelusta fashion & lifestyle -kategoriassa 2021.

Lumines -takki
Naisten koot: XS-XL
Miesten koot: S-2XL
Väri: vaalea harmaa
Suositushinta: 700,00 €

Lumines light -takki
Naisten koot: XS-XL
Miesten koot: S-2XL
Värit: vaalea harmaa ja musta
Suositushinta: 350,00 €

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi