Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kestävä ja vastuullinen logistiikka – Logistics Summit 2021 Lahdessa 2.12.

Kestävä ja vastuullinen logistiikka – Logistics Summit 2021 kokoaa Lahden Sibeliustalolle runsaan joukon Suomen logistiikka-alan toimijoita, kestävän logistiikan kehittämisestä kiinnostuneita tahoja sekä asiantuntijoita Keskiviikkona 2.12.2021.

Lahden Sibeliustalo, Puusepän Sali, Ankkurikatu 7, Lahti
2.12.2021 klo 8.30 – klo 16.00

  • Esiintyjinä tilaisuudessa mm.
    VP Commercial Eljas Koistinen, VR Transpoint; Executive Vice President Eero Heinonen, K. Hartwall; vastuullisuuspäällikkö Elina Laine, Olympiakomitea sekä futuristi, tietokirjailija Elina Hiltunen. 
  • Puheenjohtajana toimii Markus Pirttijoki, päätoimittaja, Etelä-Suomen Sanomat / Sisältöjohtaja, Mediatalo Keskisuomalainen.

Kasvava tietoisuus ympäristöasioissa ja muuttuva lainsäädäntö ovat nostaneet vastuullisen logistiikan yritysten ja alan toimijoiden keskeiseksi kehittämiskohteeksi. Kestävä kehitys -teema sopii myös Lahteen, missä se on ollut jo useita vuosia keskeinen strateginen painopiste. Lahti valittiin Euroopan Ympäristöpääkaupungiksi 2021.

Tapahtuman järjestävät Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Pääyhteistyökumppani VR Transpoint.

Tervetuloa tapahtumaan!

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan täällä.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi