Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaupunkipulkat ilmestyvät Rovaniemen katukuvaan tällä viikolla

Kaupunkipyörien tapaan Rovaniemellä on tänä talvena mahdollisuus lainata maksutta käyttöönsä kaupunkipulkka. Tällä viikolla rovaniemeläisten ja matkailijoiden iloksi tuodaan  yhteensä sata pulkkaa.

Kaupunkipulkkien lisäksi kaupunkikuvaan ilmestyy pulkkaparkkeja, josta menopeli on helppo lainata ja jonne sen voi käytön jälkeen palauttaa.

Pulkkaparkkeja tulee aluksi kolme ja ne sijoittuvat Lordin aukiolle, linja-autoasemalle ja rautatieasemalle. 

– Pulkalla voi laskea perheen kanssa mäkeä turvallisilla paikoilla, vetää ostoksia kaupasta tai vaikkapa kuljettaa matkatavarat juna-asemalta hotellille, kertoo Rovaniemen kaupungin kulttuurituottaja Hannu Raudaskoski. 

Idea kaupunkipulkista löytyi Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimiston toukokuussa järjestämän avoimen haun kautta, jossa etsittiin ideoita ja tekijöitä toteuttamaan Rovaniemen uuden kulttuuriohjelman innostamia tekoja. Antti Autioniemen kaupunkipulkat oli yksi neljästä toteutukseen valituista ehdotuksista. 

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto toteuttaa kaupunkipulkkakonseptin yhteistyössä Rovaniemen keskustan kehittämishankkeen (ROKKE)  ja Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelijoiden kanssa.

Voit seurata Rovaniemen kulttuuriohjelman toteutumista osoitteessa rovaniemi.fi/kulttuuriohjelma

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi