Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

DAFin uusi rekkakeskus avataan Vantaalla 13.12.

DAF-kuorma-autojen jälleenmyynti, varaosatoimitukset ja huolto paranevat, kun Nordic Truckcenter Oy avaa uuden päätoimipisteen Tammiston kauppatielle Vantaalle. Investoinnin myötä palvelukyky nousee Suomessa korkeammaksi kuin koskaan aiemmin.

DAF-kuorma-autoja maahantuova Nordic Truckcenter Oy muuttaa joulukuussa lähelle Helsinki-Vantaan lentokenttää, Tuusulanväylän ja Kehä3:n kupeeseen. Luvassa on monipuolinen automyynti-, huolto- ja varaosakeskus, joka merkitsee monia parannuksia ammattiautoilijoille.
Korjaamotila lähes kolminkertaistuu. joten kuorma-autot saadaan huomattavasti nopeammin huoltoon. Myös palvelutarjonta laajenee, kun käytössä on mm. jarrudynamometri ja 25 tn Koni Skylift -nosturi. Digipiirturit voidaan tarkastaa nopealla aikataululla, myös IC-piirturit.
Varaosapuolen kapasiteetti tulee kasvamaan yli kolmanneksen aiemmasta. Vuoden 2022 alussa myös aukioloajat laajenevat nykyisestä.

Nordic Truckcenter Oy:n tiloissa asiakkaita palvelee Vamos Oy:n rekkapesu, ja vieressä olevassa rakennuksessa toimii mm. rengashuolto, joten Tammiston kauppatie 33:ssa avautuu varsinainen raskaan liikenteen palvelukeskus.

Tervetuloa tutustumaan uuteen rekkakeskukseen alkaen 13.12.2021!

Nordic Truckcenter Oy on osa Royal A-Ware –yhtiötä, joka toimii Hollannissa ja on perheomistuksessa. Yhtiön toimialoihin kuuluu elintarvikkeiden valmistus, varastointi ja kuljetus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 1,5 miljardia euroa. Juustoa yhtiö varastoi kypsytykseen yli 200 000 tonnia. Kuljetuskalustoa yhtiöillä on yli 1000 kuorma-autoa ja noin 2000 perävaunua. Henkilökuntaa yhtiöillä on yli 2400 henkeä.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi