Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

ALD tukee autokannan sähköistymistä joustavalla ALD Switch-palvelulla

ALD Automotive tuo markkinoille ALD Switch –palvelun, joka madaltaa työsuhdeautoilijan kynnystä siirtyä sähköautoiluun.  Täyssähköauto ei ole vielä kaikissa tilanteissa ihanteellisin matkakumppani, joten täyssähköautolla ajava työsuhdeautoilija voi ALD Switch-palvelun kautta ottaa väliaikaisesti käyttöön polttomoottorilla varustetun sijaisauton.

Sijaisauto on ympäristöystävällinen valinta, sillä ALD kompensoi vuokrauksen hiilidioksidipäästöt istuttamalla puun jokaista vuokraviikkoa vastaan.

ALD Switch-palvelu luo ALD:n täyssähköautolla ajaville yritysautoilijoille mahdollisuuden vuokrata väliaikaisiin arjen tarpeisiin polttomoottorilla varustetun sijaisauton kiinteällä viikkohinnalla. – Sähköautoilija voi vuokrata sähköauton rinnalle pidemmille ajomatkoille, lomien ajaksi tai vaikkapa veneen vetämiseen polttomoottoriauton ALD:n odotus- ja sijaisautokannasta. ALD Switch-palvelu lisää joustoa sähköautoilijan elämään, sillä sähköauto ei ole vielä kaikissa tilanteissa ihanteellisin matkakumppani, ALD:n sähköautoilun asiantuntija Teemu Pitkänen selventää.

ALD Switch -palvelu on tarjolla ALD:n asiakasyritysten sähköautoilijoille. ALD Switch -autosta tehdään erillinen vuokrasopimus ja palvelua voi käyttää jopa neljä viikkoa vuodessa ilman kilometrirajoituksia. – Minimivuokra-aika on viikko, josta vuokraaja maksaa kiinteän viikkohinnan sekä polttoaineet ajankohdasta, auton tyypistä tai kokoluokasta riippumatta. Palvelun käytöstä autoilija maksaa luontoisedun verotusarvoa käytettyjen päivien osalta. ALD Switch-palvelu on toistaiseksi saatavilla pääkaupunkiseudulla, Pitkänen kertoo.

Päästöt kompensoidaan

Sijaisauton vuokra sisältää automaattisesti myös päästökompensaation. – Teemme yhteistyötä Reforest Finlandin kanssa, joka istuttaa yhden puun vuokrattua viikkoa vastaan Karkkilan kunnan alueelle. Näin jokainen yritysautoilija, joka vuokraa sijaisauton ALD Switch-palvelun kautta, tekee samalla ympäristöteon. Puiden istuttamisen tilannetta ja kotimaisten hiilinielujen kasvua voi seurata verkossa osoitteessa reforest.fi.  

ALD edistää autokannan sähköistymistä kokonaisuutena

ALD Switch-palvelu on osa kokonaispalvelupalettia, jolla yhtiö tukee autokannan sähköistymistä. – ALD Switch-palvelu kuuluu ALD Electric-palvelukokonaisuuteen, jonka alla olemme jo mahdollistaneet julkisen sähkölatausverkon käytön ja kotilatauslaitteiden liittämisen osaksi leasingsopimuksia. Sähköistyvä liikenne edellyttää yritysten tukea ja moderneja palvelumalleja parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi