Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Viking Linen erikoisristeilyt vievät samalla matkalla Maarianhaminan joulutoreilta Tallinnan tunnelmaan

M/S Gabriella tekee 27.‒29.11. ja 4.‒6.12. Helsingistä kaksi erikoisristeilyä, joilla voi virittäytyä joulunodotukseen sekä Maarianhaminassa että Tallinnassa. Ahvenanmaalla järjestetään molempina viikonloppuina joulumarkkinat. Jos ottaa auton matkalle mukaan, voi retkeillä saarella omin päin. Paluumatkalla ankkuroidutaan Tallinnassa, missä jää aamupäivä aikaa kierrellä kaupungilla.    

Joulutunnelmaa saaristossa ja hansakaupungissa

Viking Linen kahdella uutuusristeilyllä voi tutustua sekä ahvenanmaalaisiin että virolaisiin tapoihin valmistautua vuoden suurimpaan juhlaan.  Risteilyjen aikana ehtii vierailla joko Jan Karlsgården -ulkoilmamuseon pikkujoulumarkkinoilla (28.11.) tai Maarianhaminan joulumarkkinoilla (5.12.).  Maissaoloaikana voi myös osallistua opastetulle retkelle, joka vie Ahvenanmaan tärkeimmille nähtävyyksille. Jos matkalle ottaa mukaan auton, sen voi ajaa laivasta Maarianhaminassa ja tehdä kiertoajelun omin päin. Seuraavana aamupäivänä on aikaa käydä maissa Tallinnassa, joka on tunnettu Raatihuoneen torin edustalla levittäytyvästä joulutoristaan.  

M/S Gabriella lähtee Helsingistä 27.11. ja 4.12. klo 16.30 ja saapuu Maarianhaminaan seuraavana päivänä klo 9.10. Laiva lähtee kello 16.00 kohti Tallinnaa, missä ankkuroidutaan 29.11. ja 6.12. klo 9.00‒12.30. Laiva on takaisin Helsingissä klo 15.15.

Lue lisää:

https://www.vikingline.fi/valitse-matka/risteilyt/helsinki-maarianhamina/joulutunnelmaa-ahvenanmaalla-tallinnassa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi