Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Klipsch esittelee McLaren Racingin inspiroimat True Wireless Sport -kuulokkeet

Teknologiastaan tunnettu, laadukas ja globaali audioyhtiö Klipsch julkaisee kolme uutta täysin langatonta kuulokemallia. Ne on suunniteltu antamaan luokkansa parhaan äänen ja käyttömukavuuden. Lisäksi ne on varustettu uusimmalla teknologialla ja laadukkailla materiaaleilla. Jokaisen mallin mukana tulee innovatiivinen ja toiminnallisilla ominaisuuksilla varustettu säilytysrasia.

Klipsch on McLarenin Formula 1 -tiimin virallinen kuulokkeiden ja kannettavan äänentoiston kumppani. Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä yhdistääkseen McLarenin ainutlaatuisen design-ilmapiirin ja teknologiset innovaatiot Klipschin legendaariseen korkealuokkaiseen ääneen ja lyömättömään mukavuuteen. Tuloksena ovat syntyneet Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition -kuulokkeet, jotka on suunniteltu äärimmäiseen suorituskykyyn sekä pysymään kuivana ja paikallaan kaikissa tilanteissa.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition

Keskeiset ominaisuudet: 

  • Pöly- ja vesitiiviit korvakuulokkeet ja kotelo (IP67). Kosteudenpoistojärjestelmä, joka pitää kuulokkeet kuivina
  • Kuusi paria patentoituja Klipsch-korvasovitteita, yksi pari Comply memoryfoam -sovitteita ja kolme eri kokoista napakkaa korvalehteä vasten tulevaa siivekettä, joiden avulla voi varmistaa miellyttävän ja varman istuvuuden
  • Kotelo, joka latautuu USB-C-liittimellä tai langattomasti mukana tulevalla latausalustalla.
  • 32 tunnin akun kesto (8 tuntia kuulokkeissa)
  • Luokkansa paras akustinen laatu sekä neljä suuntaavaa mikrofonia selkeä-ääniseen puhelinkäyttöön
  • Huomaamattomasti suunniteltu anodisoidusta metallista valmistettu signaalia tehostava antenni
  • McLarenin tunnistettavat Papaya Orangen ja hiilikuidun väriset yksityiskohdat, special edition brändikirja ja sarjanumeroitu metallinen autenttisuustodistus

Uusissa KlipschT5 II True Wireless Sport -kuulokkeissa on samat ominaisuuden kuin Klipsch x McLaren -mallissa. Ne ovat saatavissa kahdessa värissä: mustana ja valkoisena. Latauskotelo latautuu sekä langattomasti että USB-C-kaapelilla. Kuulokkeiden mukana ei toimiteta latausalustaa.

Kilpsch T5 II True Wireless -kuulokkeet ovat ylistetyn T5-mallin uusi sukupolvi. Kuulokkeet ovat arviolta neljänneksen edeltäjäänsä pienemmät ja mukailevat korvan muotoja entistä paremmin mukavuuden maksimoimiseksi. Klipschin patentoitujen korvasovitteiden määrä on kaksinkertaistettu kuuteen pariin sopivan istuvuuden varmistamiseksi. Uusi signaalia vahvistava antenni varmistaa korkealuokkaisen ja saumattoman Bluetooth-yhteyden. Kuulokkeet ovat pölyn ja vedenkestävät (IP67) ja ne ovat sovitettu aiempaa ohuempaan, laadukkaaseen harjatusta metallista valmistettuun koteloon, joka tarjoaa 32 tunnin käyttöajan (8 tuntia kuulokkeille).

Maksuton Klipsch Connect App tarjoaa tuotteiden päivitysmahdollisuuden, ekvalisaattorisäädöt ja pikaohjeen. Lisäksi se näyttää laitteen akun tilan ja antaa mahdollisuuden säätää kuulokkeiden läpikuuluvuusominaisuuksia.

Kaikki kuulokkeet ovat ennakkotilattavissa 10.7.2020 alkaen valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Lisätietoja Klipsch.com/mclaren

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi