Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Turun seudun vaihtoautovalikoima kasvoi – J. Rinta-Jouppi Oy avasi uuden autoliikkeen Raisioon

Autoliikeketju J. Rinta-Jouppi Oy on laajentanut toimintaansa Varsinais-Suomeen ja avasi Turun seudun ensimmäisen toimipisteensä Raisioon. Kauppakeskus Myllyn viereen sijoittuva autoliike avautui ensimmäisen kerran asiakkailleen 8.2. 

Liikkeen monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy noin 250 laadukasta vaihtoautoa sekä uusia Adria- ja Bürstner-matkailuautoja.

– Tätä jättimäisen laajaa ja monipuolista vaihtoautovalikoimaa täydentää ketjun lähes 3 000 muuta vaihtoautoa ympäri Suomen. Joustavan palvelumme ansiosta auton ostaminen J. Rinta-Joupilla on yhtä vaivatonta ja helppoa kuin sillä ajaminen. Mielestämme jokaisella täytyy olla mahdollisuus autoilla laadukkaammin ja juuri sillä itselle sopivalla autolla, kertoo paikallisjohtaja Marko Hiltunen J. Rinta-Jouppi Oy:stä.

Liike on avoinna arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Soinintiellä Raisiossa sijaitseva autoliike juhlii virallisia avajaisiaan tulevana viikonloppuna 15.–17.2, jolloin liike on avoinna myös sunnuntaina klo 11–15. 

J. Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä autokauppaketjuista, jonka juuret yltävät 1950-luvulle asti. Perinteikkään perheyhtiön ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 1987 Seinäjoella. Raisioon avattava autoliike on yhtiön 14. toimipiste. J. Rinta-Jouppi Oy:n muut myymälät sijaitsevat Kuopiossa, Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Vantaalla. J. Rinta-Joupin liikevaihto vuonna 2018 oli yli 220 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää noin 210 henkilöä. 

J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Merkkiedustusten ja huoltopalveluiden (Ford-, Opel-, Kia-, Mitsubishi-, Adria-, Kabe-, SunLiving- ja Bürstner) lisäksi yhtiömme on tunnettu erittäin runsaasta ja laadukkaasta lähes 3 000 vaihtoauton valikoimasta. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla 14 liikkeen voimin, ja vuosimyyntimme on yli 15 500 autoa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 220 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 210 henkilöä. Yhtiöömme kuuluu myös maanrakennuskoneita myyvä ja huoltava Rinta-Jouppi Machine.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi