Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Opel-malliston varustelu uudistuu täysin – takuu pitenee 3 vuoteen

Opel uudistaa mallistonsa Suomessa ja tuo suosituimpien malliensa vakiovarusteluun uusia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Astra- ja Insignia -mallistoissa on jatkossa kolme uutta, ainutlaatuisen kattavaa varustetasoa. Koko henkilöautomalliston tehdastakuu on jatkossa 3 vuotta.

Opel Astra- ja Insignia -mallistossa perusmalli on nyt Comfort, johon kuuluu jo vakiona IntelliLink –tietoviihdejärjestelmä seitsemäntuumaisella kosketusnäytöllä ja Apple CarPlay- ja Android Auto –liitettävyydellä, pysäköintitutka edessä ja takana, automaatti-ilmastointi ja nahkaverhoiltu, lämmitettävä ohjauspyörä.

Seuraava varustetaso on Innovation Plus, joka sisältää vakiona mm. sekä Astran että Insignian segmentissä ainutlaatuisen edistykselliset LED Matrix –ajovalot. Astra Innovation Plus -varustetasoon kuuluvat myös navigointijärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, peruutuskamera, kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus alhaisissa nopeuksissa, liikennemerkkien tunnistus ja urheiluistuimet edessä. Insignia Innovation Plus -varustelu sisältää näiden lisäksi vielä muun muassa HUD-näytön, kaistallapitoavustimen ja 8-tuumaisen digitaalisen mittaristonäytön. Insignia Innovation Plus LED Matrix -ajovaloilla ja HUD-näytöllä on hinta- ja kokoluokassaan innovatiivisin; sisältäen vakiona varusteita, jotka ovat lisävarusteita jopa huomattavasti kalliimmissa autoissa.

Executive-varustetaso vakuuttaa varustelullaan vaativimmatkin asiakkaat

Sekä Astra- että Insignia -malliston lippulaivamalli on nyt Executive. Siihen kuuluu vakiona Innovation Plus –varustelun lisäksi korkealaatuinen nahkaverhoilu, sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla ja hierontatoiminnolla, ilmastoidut ja lämmitettävät etuistuimet sekä lämmitettävät takaistuimet. Insignia Executiveen kuuluu lisäksi 360 asteen näkymän tarjoava peruutuskamera, kaksiväriset 18” kevytmetallivanteet ja näyttävä, urheilullista ilmettä korostava OPC-korisarja. 

”Mallistouudistuksella haluamme tarjota asiakkaillemme aiempaa selkeämmän ja samalla paremmin vakiovarustellun malliston kilpailukykyiseen hintaan”, kertoo Head of Product Joakim Järvi LänsiAuton Opel-maahantuonnista. ”Jatkossa esimerkiksi palkitut LED Matrix -ajovalot kuuluvat jo Innovation Plus -malleihin. Executive -malliston ajatus on myös palvella entistä paremmin työsuhdeautoilijoita, jotka arvostavat erityisesti kattavaa vakiovarustelua.”

Koko Opel-malliston takuu nyt kolme vuotta 

Opel pidentää samalla henkilöautomalliston takuun kahdesta vuodesta kolmeen. Kilometrirajoituksena uudessa kolmen vuoden takuussa on 90 000 km. Paljon ajaville tarjolla on myös mahdollisuus valita kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi