Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Laakkosesta Suomen suurin Škoda-jälleenmyyjä

Autokonserni Laakkonen ja Škoda-autojen maahantuoja Helkama-Auto vahvistavat yhteistyötään. 

Helkama-Auto ja Laakkonen autokonserni ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta kattamaan Espoon, Tampereen ja Kerava-Järvenpään alueen Škoda-jälleenmyynnin. Laakkonen myy ja huoltaa Škoda-autoja jo Helsingissä, Porvoossa, Lahdessa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Lieksassa. Uudet paikkakunnat tuovat Laakkoselle entistä vankemman aseman Suomen autokaupassa.

Laajentumisen myötä Laakkosesta tulee Suomen suurin Škoda-jälleenmyyjä. Laakkonen toimittaa asiakkailleen jatkossa noin 6000 Škoda-autoa vuosittain.

Kiitos Škoda-maahantuoja Helkama-Autolle erinomaisesta yhteistyöstä ja erityisesti tästä luottamuksen osoituksesta Laakkonen autokonsernia kohtaan. Škoda-liiketoimintamme on ollut jo pitkään erittäin positiivisella kehitysuralla. Viime vuonna meidät palkittiinkin vuoden Škoda -jälleenmyyjänä. Positiivisen kehityksen taustalla ovat alan paras henkilökunta, erinomainen maahantuontiorganisaatio ja tietenkin Škodan mahtava mallisto. Jatkuvasti yhä useampi kokee Škoda-malliston hintaluokassaan parhaana mahdollisena vaihtoehtona. Laajemman Škoda-edustuskokonaisuuden myötä pystymme tarjoamaan sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme vieläkin kattavamman Škoda-palvelukokonaisuuden entistä kilpailukykyisemmin.”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Škoda Octavia on ollut tänä vuonnakin myydyin henkilöauto Suomessa. Kokonaisuutena Škoda on alkuvuonna ollut toiseksi suosituin henkilöautomerkki 11,9 % markkinaosuudellaan.

Espoon, Tampereen ja Kerava-Järvenpään alueen Škoda-toiminnot pyritään käynnistämään tulevan kesän ja syksyn aikana.

”Olemme tehneet Laakkosen kanssa jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä. Arvostamme Laakkosen perheyhtiön vahvaa ja pitkäjänteistä panostusta ja sitoutumista Škoda-liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Strateginen kumppanuus Laakkosen kanssa vahvistaa edelleen osaltaan Škodan kasvun jatkumisen. Uskomme, että yhteistyössä Laakkosen ja koko vahvan Škoda-jälleenmyyjäverkostomme kanssa pystymme tarjoamaan Škoda-asiakkaille parhaat liikkumisen ratkaisut.”, sanoo Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi