Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Viking Line uudistaa Turun-reitillä liikennöiviä aluksiaan

Viking Line jatkaa laivastonsa uudistamista. Molemmat Turku–Tukholma-väliä liikennöivät alukset M/S Viking Grace ja M/S Amorella telakoidaan tammi–helmikuussa. Viking Grace palasi liikenteeseen 21. tammikuuta ja Amorella palasi 4. helmikuuta.

M/S Viking Gracen telakoinnin aikana aluksen myymälätiloja remontoitiin. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti muoti sekä viinit ja samppanjat saivat lisää tilaa. Samalla tehtiin pienempiä päivityksiä ravintoloiden ilmeeseen, esimerkiksi Oscar à la Carten pöytiin ja The Buffetin lastenpöytään.

Viking Line uusii M/S Amorellan hyttejä telakoinnin yhteydessä, uutuutena ovat perhekäyttöön soveltuvat BD3-sisähytit, joissa on parisängyn lisäksi yksi vuode alle 12-vuotiaalle. Myös aluksen A4-hyttejä parannellaan. Amorellan Tapas & Wine muuttuu Coffee & Wine -kahvilaksi, josta on upeat näkymät saaristoon. Päivisin tarjolla on laadukkaita kahvilatuotteita erikoiskahveista laivalla leivottuihin herkkuihin. Iltapäivisin matkustajia hemmotellaan Afternoon Tea -tarjoilulla, ja iltaisin tila muuttuu viinibaariksi. Telakoinnin yhteydessä kohennetaan myös aluksen kokousosastoa, jonka suosio on ollut reippaassa kasvussa.

– Laivojamme telakoidaan keskimäärin parin vuoden välein. Tekninen huolto on tärkeää aluksillemme, jotka ovat koko ajan liikenteessä. Samalla voimme kehittää aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta, kertoo Viking Linen linjapäällikkö Valpuri Mäkinen.

Viking Line uudistaa jatkuvasti kalustoaan. Viime vuosina kohteena ovat olleet M/S Mariellan hytit ja ravintolat sekä M/S Viking XPRS:n myymälä- ja ravintolapalvelut. Vuonna 2016 mittavia uudistuksia tehtiin puolestaan M/S Gabriellalle.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi