Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Varsinais-Suomen kasvusta riittää jaettavaa

Nyt on aika investoida

Kuten jokainen yrittäjä tietää, niin yrittämisessä onnistuminen on ajoituksesta kiinni. Varsinais-Suomen kasvusta osansa haluavilla yrityksillä on nyt aika investoida, sanoo Mika Ingi Paimion kaupungin uusi yritysasiamies.

Vahvan yrittäjätaustan omaava mies ei tunnu haastateltaessa kaupungin virkamieheltä ja asiaa kysyttäessä hän naurahtaa: ” Se oli ensimmäinen, mitä sovittiin kaupunginjohtajan kanssa. Minusta ei tule virkamiestä.” Ingi kasvatti ennen myyntiä oman yrityksensä tyhjästä liikevaihdoltaan 20:een M€, joten hän katsoo markkinoita ammattilaisen silmin.

Yrityksen on saatava kuninkaallinen palvelu

Paimion kaupunki on palveluorganisaatio, jonka tehtävänä on palvella mahdollisimman hyvin asiakkaitaan eli kuntalaisia ja kunnassa toimivia yrityksiä. Yrityksen tarpeita varten kokoamme tapauskohtaisesti avainasiakastiimin, joka varmistaa räätälöidysti yritykselle kuninkaallisen palvelun, Ingi toteaa. Pienenä kuntana jokainen yritys on meille tärkeämpi, kuin isommille toimijoille.

Yrityksen toimipisteen sijoittamisessa haetaan aina maksimaalista hyötyä

Paimion valttina on Ingin mukaan palvelun lisäksi hyvä sijainti ja jopa 75% halvemmat tonttien hinnat. Varsinais-Suomen alueella toimivat yritykset ovat havahtumassa huomaamaan Paimion vetovoiman, Ingi sanoo ja jatkaa: Koska toimipisteen sijoituksessa haetaan aina maksimaalista hyötyä ovat hyvä palvelu, 150 000 potentiaalista työntekijää 20 minuutin ajomatkan sisällä ja halvat hinnat vahvoja argumentteja. Uskon, että viiden vuoden sisällä Paimionkin osalta tonttien hinnat väkisinkin nousevat kysynnän seuratessa talouden kasvua.

Dynaamista kaavoitusstrategiaa

Menestyäksemme meidän pitää olla pikkuisen muita kuntia ketterämpiä. Ilman dynaamista kaavoitusstrategiaa jäisimme muiden jalkoihin. Kiitos pitkänäköisen suunnitelmallisen toiminnan meillä on heti tarjota tusina yritystonttia ja valmiitakin toimitiloja. Syksyllä yksityisten omistajien kanssa toteutettava YksYkkösen alue laajentaa valikoimaamme vielä huomattavasti, Ingi iloitsee.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi